Laptop Ekran Kartı Sorunu

timsah1963

Hectopat
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Sa Arkadaşlar Asus K53S marka bilgisayarım var bilgisayarı başlatıyorum Windows başlatılıyor diyor ve donuyor kırmızı kırmızı çizgiler çıkıyor sonra yeniden başlatıyorum Windows başlat ve Windows normal olarak başlat seçenekleri oluyor normal olarak başlat kısmına geliyorum 10 dk bekliyorum makine ısınıyor sonra açılıyor Windows yani soğuk havada çalışmıyor :)bir kaç yere sordum ekran kartında sorun var dediler bir yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onarı denedik, format attık olmadı. Servise yollıyacağım ama babam yollamıyor, servisi İstanbul'daymış aradık en az 2 ay gelmez diyorlar babamda yollamadı. :)

Kendi imkanlarınla onarmayı dene. Ancak garantisi varsa yolla derim. Çünkü 2 aya gelmezse laptop aynı ürünün yenisini servis vermek zorundadır. Vermezse hemen tüketici haklarına gidip alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı