Laptop ekran kartı tam güçte çalışmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Omen Gaming hub ve Windows ayarlarından performans modunu seçmeme ve şarja takılı olmasına rağmen GPU sanki pilde gibi çalışıyor. FPS 60 oluyor ama geçmiyor. Bir defasında adaptörü çıkarıp takınca düzeldi ama artık o da fayda etmiyor. Bilgisayar yeni sebebi ne olabilir?

Ekran kartınızın GeForce Experience üzerinden sürücü güncellemesi yapabilirsiniz Game Ready tarzi seyler indirmeyi unutmuş olabilirsiniz ya da oyun içi ayarlarınız bayağı yüksektir 2K ya da 4K da oynuyor olabilirsiniz.

Artı olarak yukarıda yazan güç tasarrufu öneriside olmuş olabilir. Bunlara bakmayı unutmayın.

Benimki bozuk şarj ediyor ama adaptörle oynamayınca öyle bir kasıyor ki.
Adaptörle oynamayınca kasması normal. Konuyu anlamamışsınız. Laptobunuz da bozuk değil.

Ekran kartınızın GeForce Experience üzerinden sürücü güncellemesi yapabilirsiniz Game Ready tarzi seyler indirmeyi unutmuş olabilirsiniz ya da oyun içi ayarlarınız bayağı yüksektir 2K ya da 4K da oynuyor olabilirsiniz.

Artı olarak yukarıda yazan güç tasarrufu öneriside olmuş olabilir. Bunlara bakmayı unutmayın.
Hepsini kontrol etmiştim. Şuan kendiliğinden düzeldi.

Son düzenleme:
Adaptörle oynamayınca kasması normal. Konuyu anlamamışsınız. Laptopunuz da bozuk değil.

Hepsini kontrol etmiştim. Şu an kendiliğinden düzeldi.

Kardeşim adaptörüm bozuk içini elektrikçi açtı yaptı şarjda oynarkende kasıyor adaptöre vuruyorum düzeliyor gerekli gücü aktarmadığı için laptopum bozuk dedim mi ben bir daha oku.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı