goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Sizce hangi ayarı seçmeliyim?
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 18 Şubat 2021 #2 Burdan değil aygıtlar kısmından devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
KS KS goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 moxxi dedi: Buradan değil aygıtlar kısmından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Burası Advanced bölümünün başı hangisi goldberg1203 dedi: Burası Advanced bölümünün başı hangisi Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
moxxi dedi: Buradan değil aygıtlar kısmından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Burası Advanced bölümünün başı hangisi goldberg1203 dedi: Burası Advanced bölümünün başı hangisi Genişletmek için tıkla...
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #4 Buradan anlamıyorum malesef dostum bilgisayar açılıyor ise dediğim yerden yapabilirsin yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Buradan anlamıyorum malesef dostum bilgisayar açılıyor ise dediğim yerden yapabilirsin yardımcı olurum.
KS KS goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 moxxi dedi: Buradan anlamıyorum maalesef dostum bilgisayar açılıyor ise dediğim yerden yapabilirsin yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yardimci olursan sevinirim çok ihtiyacım var. Artı 0 Eksi
moxxi dedi: Buradan anlamıyorum maalesef dostum bilgisayar açılıyor ise dediğim yerden yapabilirsin yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yardimci olursan sevinirim çok ihtiyacım var.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki yere girin , görüntü bağdaştırıcılar gibi bir kısım var oradan istediğiniz ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki yere girin , görüntü bağdaştırıcılar gibi bir kısım var oradan istediğiniz ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz.
KS KS goldberg1203 Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #7 moxxi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki yere girin, görüntü bağdaştırıcılar gibi bir kısım var oradan istediğiniz ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
moxxi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki yere girin, görüntü bağdaştırıcılar gibi bir kısım var oradan istediğiniz ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.