Laptop ekran kartını görmüyor

Bayram bozkus

Femtopat
Daha fazla  

Bilgisayarım yaklaşık 2 senedir bu şekilde. Intel ve NVIDIA'nın sunduğu bütün sürücüleri son sürüm olarak DDU ile silip yükledim. 2 sene önce format atmak zorunda kaldım, bundan sonra Denetim Masası gitti ve oyunlar oynayamamaya başladım. DxDiag üzerinde de sadece Intel gözüküyor. NVIDIA Denetim Masası da hizmetlerden aktif etmeme rağmen çalışmıyor. Windows Store'dan da indirip denedim. Nasıl çözüm bulabilirim?

Dosya Ekleri

• aygıt yoneticisi.PNG
    2,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenleme: Oyun kısmını kaçırmışım, kusura bakmayın.
Aşağıda dediği gibi BIOS ayarından seçebiliyor olmanız lazım.

BIOS'da ekran kartını seçme ayarı var mı?

Eğer yoksa önce Denetim Masası'ndan NVIDIA ile ilgili her şeyi kaldırıp Intel GPU'nun sürücüsünü daha sonra da buradan NVIDIA sürücüsünü kurmayı dener misin?

Son düzenleme:
Düzenleme: Oyun kısmını kaçırmışım, kusura bakmayın.
Aşağıda dediği gibi BIOS ayarından seçebiliyor olmanız lazım.
oyunlarda fps çok düşük grafik ayarları kısmından da en yükseği seçmeme rağmen inteli kullanıyor ve neden denetim masasına erişemiyorum anlamış değilim

maalesefki tüm sürücüleri silip ilk önce intel sonrasında nvdia sürücülerini kurdum fakat nafile bios ayarlarında sadece intel ve intel+nvdia kullanımı var şuanda intel+nvdia ayarı açık iki türlüde denedim fakat bir sonuca ulaşamadım maalesef

Benim attığım linkten kurdunuz mu ve masaüstüne sağ tıkladığınızda NVIDIA Denetim Masası çıkıyor mu?

Laptop marka modeline bağlı olarak MUX açılabilir. İntel'in sürücüsü önemli değil, esas olan harici ekran kartının sürücüsünü doğru şekilde kurabilmek.

Benim attığım linkten kurdunuz mu ve masaüstüne sağ tıkladığınızda NVIDIA Denetim Masası çıkıyor mu?
hemen kurup bilgi veriyorum

Laptop marka modeline bağlı olarak MUX açılabilir. İntel'in sürücüsü önemli değil, esas olan harici ekran kartının sürücüsünü doğru şekilde kurabilmek.
lenovo 80xl modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…