Bayram bozkus
Femtopat
Daha fazla
Kurulum sırasında hata verdi mi?@Mordo RS dediğinizi yaptım fakat bu seferde aygıt yöneticisinde ekran kartında sarı ünlem var
@Mordo RS hayır bir hata almadım yeniden başlatmamı söyledi başlattım sonrasında kontrol ettiğimde sarı ünlem oldugunu fark ettim.
evet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorumKurmadan önce eski NVIDIA sürücüsünü DDU ile silmiş miydiniz?
Onunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIAevet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorum
format sonrası oldu ne kadar temiz kurulum yapsam da sorunu çözemedim şimdi attıgınız linkten deneyecegim tekrarOnunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIA
Bu sorunu yaşadıktan sonra mı format atmıştın, sorun olduğu için mi? Sorun yazılımsal gibi duruyor temiz kurulum bile çözebilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.