Bayram bozkus Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #11 @Mordo RS dediğinizi yaptım fakat bu seferde aygıt yöneticisinde ekran kartında sarı ünlem var
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.762 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #12 Bayram bozkus dedi: @Mordo RS dediğinizi yaptım fakat bu seferde aygıt yöneticisinde ekran kartında sarı ünlem var Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında hata verdi mi?
Bayram bozkus dedi: @Mordo RS dediğinizi yaptım fakat bu seferde aygıt yöneticisinde ekran kartında sarı ünlem var Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında hata verdi mi?
Bayram bozkus Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #13 @Mordo RS hayır bi hata almadım yeniden başlatmamı söyledi başlattım sonrasında kontrol ettiğimde sarı ünlem oldugunu fark ettim
@Mordo RS hayır bi hata almadım yeniden başlatmamı söyledi başlattım sonrasında kontrol ettiğimde sarı ünlem oldugunu fark ettim
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.762 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #14 Bayram bozkus dedi: @Mordo RS hayır bir hata almadım yeniden başlatmamı söyledi başlattım sonrasında kontrol ettiğimde sarı ünlem oldugunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Kurmadan önce eski NVIDIA sürücüsünü DDU ile silmiş miydiniz?
Bayram bozkus dedi: @Mordo RS hayır bir hata almadım yeniden başlatmamı söyledi başlattım sonrasında kontrol ettiğimde sarı ünlem oldugunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Kurmadan önce eski NVIDIA sürücüsünü DDU ile silmiş miydiniz?
Bayram bozkus Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #15 Mordo RS dedi: Kurmadan önce eski NVIDIA sürücüsünü DDU ile silmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... evet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorum
Mordo RS dedi: Kurmadan önce eski NVIDIA sürücüsünü DDU ile silmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... evet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorum
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.762 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #16 Bayram bozkus dedi: evet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Onunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIA Bu sorunu yaşadıktan sonra mı format atmıştın, sorun olduğu için mi? Sorun yazılımsal gibi duruyor temiz kurulum bile çözebilir belki.
Bayram bozkus dedi: evet şuan öyle yaptım o çözüm olan konuda 920m ekran kartından bahsediliyor bu sebeple olmadığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Onunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIA Bu sorunu yaşadıktan sonra mı format atmıştın, sorun olduğu için mi? Sorun yazılımsal gibi duruyor temiz kurulum bile çözebilir belki.
Bayram bozkus Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #17 Mordo RS dedi: Onunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIA Bu sorunu yaşadıktan sonra mı format atmıştın, sorun olduğu için mi? Sorun yazılımsal gibi duruyor temiz kurulum bile çözebilir belki. Genişletmek için tıkla... format sonrası oldu ne kadar temiz kurulum yapsam da sorunu çözemedim şimdi attıgınız linkten deneyecegim tekrar
Mordo RS dedi: Onunla alakası olduğunu sanmıyorum desteklenenler kısmında 920mx'de gözüküyor ama bir de şunu dener misin:GeForce Driver Results | NVIDIA Bu sorunu yaşadıktan sonra mı format atmıştın, sorun olduğu için mi? Sorun yazılımsal gibi duruyor temiz kurulum bile çözebilir belki. Genişletmek için tıkla... format sonrası oldu ne kadar temiz kurulum yapsam da sorunu çözemedim şimdi attıgınız linkten deneyecegim tekrar