Laptop ekran kitlenmesi

CyberRooT

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba,

Windows 10 kurulu olan laptop daha önceleri oyunlarda daha sonraları ise normal masaüstünde ya da internette video izlerken aşağıdaki görselde yer alan hatayı vermeye başladı. Sorunu bir türlü çözemedim. En son başka işletim sistemlerini kurup deneyeyim dedim ancak onlarda da belli bir yere kadar gelebiliyorum sonra hata vermeye başlıyor kurulum tamamlanamıyor.

Yaptıklarım:
- HDD ve SSD değiştirdim.
- RAM test yaptım sorum yok.
- RAM yerlerini değiştirdim tek tek denedim.
- Termal macun yeniledim değiştirdim.
- Fan temizliği yaptım.
- Bataryayı çıkartıp çalıştırdım.

Konu hakkında desteklerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-11 at 20.41.10.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-11 at 20.41.10.jpeg
    255,8 KB · Görüntüleme: 27
Laptopun grafik kartı ile ilgili bir sorun olabilir. W10 kurup tekrardan kurup, görüntüyü harici bir monitöre aktarıp bakabilirsin. Orada da benzer bir sorun varsa, sürücülerde de sorun yoksa, büyük ihtimal donanımsal bir sorun, teknik servisine danışma vakti gelmiştir.

Laptopun grafik kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Windows 10 kurup tekrardan kurup, görüntüyü harici bir monitöre aktarıp bakabilirsin. Orada da benzer bir sorun varsa, sürücülerde de sorun yoksa, büyük ihtimal donanımsal bir sorun, teknik servisine danışma vakti gelmiştir.

HDMI ile başka ekrana aktararak Linux Mint ile denedim olmadı. Şimdi Ubuntu ile deneyeceğim oda olmaz ise Windows 10 ile bakacağım.
Laptopun grafik kartı ile ilgili bir sorun olabilir. W10 kurup tekrardan kurup, görüntüyü harici bir monitöre aktarıp bakabilirsin. Orada da benzer bir sorun varsa, sürücülerde de sorun yoksa, büyük ihtimal donanımsal bir sorun, teknik servisine danışma vakti gelmiştir.
Yok maalesef hiçbir şekilde kurulum yapamıyorum.

Son düzenleme:
Elinde sağlam bir HDD veya SSD varsa onu takıp, ona kurulum yapabilirsin ya da USB kurulan Linux sürümleri var onlarla laptopunu onun üzerinden çalıştırmayı deneyebilirsin. Başlatabilirsen diskte de sorun olabilir.

Elinde sağlam bir HDD veya SSD varsa onu takıp, ona kurulum yapabilirsin ya da USB kurulan Linux sürümleri var onlarla laptopunu onun üzerinden çalıştırmayı deneyebilirsin. Başlatabilirsen diskte de sorun olabilir.

Sabah Windows 10 Pro kurabildim ancak yine aynı hatayı verdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı