Laptop ekranı 8 parçaya bölündü

yavuz014

Hectopat
Daha önce böyle ekran problemiyle karşılaşan var mı? Ekran 8 parçaya bölünmüş şekilde açılıyor ve ekranda çizgiler var.
Çözüm için beni nasıl yönlendirebilirsiniz?

1691.jpg

o54l.jpg

Ekran kartında donanımsal bir problem olduğunda başımıza geliyor genelde. Benim başıma gelmişti. Fakat garip biraz ama ben geçici çözümü sağlamıstım 1 saat kadar gidiyordu. Bilgisayarın ekran kartını saç kurutma makinesiyle 1 dakika kadar ısıtıyordum ve 1 saat gidiyordu.:)

Genelde dizüstü bilgisayarın GPU'su bozulduğunda böyle olur. Cihazı servise gönderin.

Ekran kartı anakart'a gömülü şekilde. Servis yine de buna bir çözüm bulabilir mi acaba? Bir fikriniz var mı?

- - - Güncellendi - - -

BIOS ekranından sonra mı oluyor yoksa BIOS dahil her zaman mı 8 parçaya bölünüyor ?

Açılır açılmaz, bios dahil her zaman 8 parça oluyor.

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartında donanımsal bir problem olduğunda başımıza geliyor genelde. Benim bbaşıma gelmişti. Fakat garip biraz ama ben geçici çözümü sağlamıstım 1 saat kadar gidiyordu. Bilgisayarın ekran kartını saç kurutma makinesiyle 1 dakika kadar ısıtıyordum ve 1 saat gidiyordu.:)

Peki kalıcı bir çözüm bulabildiniz mi hocam? Tamirle falan?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı