Laptop ekranı açılmıyor

OwneR

Hectopat
Yer
127.0.0.1
Selamlar,

Lenovo Ideapad 700-15ısk laptopum mevcut bu cihazımda çalıştırmak istediğimde lacivert ekran geliyor başka bir görüntü yok. Anakart tepki veriyor fanlar çalışıyor cihaz açıldığı anlaşılıyor ancak dediğim gibi görüntü yok. Fırınlama işlemi yaptım görüntü geldi sonra gitti. Şu anda görüntü yok, konu ile ilgili ne yapılabilinir tavsiyeleriniz nelerdir?

Yapılan işlemler:
RAM'ler kontrol edildi.
RAM slotları kontrol edildi.
Batarya sökülüp denendi.
BIOS pili çıkarılıp takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Lenovo Ideapad 700-15ısk laptopum mevcut bu cihazımda çalıştırmak istediğimde lacivert ekran geliyor başka bir görüntü yok. Anakart tepki veriyor fanlar çalışıyor cihaz açıldığı anlaşılıyor ancak dediğim gibi görüntü yok. Fırınlama işlemi yaptım görüntü geldi sonra gitti. Şu anda görüntü yok, konu ile ilgili ne yapılabilinir tavsiyeleriniz nelerdir?

Yapılan işlemler:
RAM'ler kontrol edildi.
RAM slotları kontrol edildi.
Batarya sökülüp denendi.
BIOS pili çıkarılıp takıldı.

Hocam işletim sistemini yenileyip yazılım olarak kontrol etseniz.
Veya BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Win + CTRL + Shift + b dener misin?

Hocam işletim sistemini yenileyip yazılım olarak kontrol etseniz.
Veya BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Cihaz açılmıyor BIOS, Boot Manager hiçbir yeri göremiyorum. Görüntü yok, sadece fanlar çalışıyor arada sırada görüntü geliyor o kadar. Genel olarak görüntü yok, işletim sistemi kurulabilecek bir durumda değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı