Laptop ekranı delindi!

salih can

Hectopat
Daha fazla  
Laptop SSD montajı için verdim ve sonuç bu. Kasada bir çıkıntı oluşmuş ve o yaralamış ekranı. Ekran değişimi mi yapılmalı? Bugün tekrar götüreceğim.

1561546304168-1324525400.jpg

Dosya Ekleri

• 1561546729312-1068425541.jpg
    1561546729312-1068425541.jpg
    609,6 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti bittiği için yetkili servis değil. İlde bulunan baya müşterisi var gözüken bir bilgisayarcı bunu yapan. İlk gördüğümde kir zannettim çıkıntı gibi duruyordu. Eve gelip baktığımda fark ettim. Keşke cesaretle kendim taksaydım. Ekran değişimi dışında halledebilirler mi? Ben her türlü değişim isteyeceğim ama.
Ekran değişimini kabul etti. Ekranın parça kalitesini nasıl anlayabilirim? Bu adamlar benim FHD ekranı alıp bana 1366*768 kitlemeye çalışacak gibi geliyor hadi bakalım. Bu sefer montajı yanımda yaptıracağım.

Son düzenleme:
Garanti bittiği için yetkili servis değil. İlde bulunan baya müşterisi var gözüken bir bilgisayarcı bunu yapan. İlk gördüğümde kir zannettim çıkıntı gibi duruyordu. Eve gelip baktığımda fark ettim. Keşke cesaretle kendim taksaydım. Ekran değişimi dışında halledebilirler mi? Ben her türlü değişim isteyeceğim ama.
Ekran değişimini kabul etti. Ekranın parça kalitesini nasıl anlayabilirim? Bu adamlar benim FHD ekranı alıp bana 1366*768 kitlemeye çalışacak gibi geliyor hadi bakalım. Bu sefer montajı yanımda yaptıracağım.
Aynn dikkat et ekran kalitesine.

Kasayı değiştirtmedim ama zarar yeren veren yeri düzelttiler. Ekranı ise değiştirdi. Ve kasada delinip ekrana zarar veren yer tamda hdd vidasının olduğu yer ne hikmetse. Kabul etmedi güya ama ekranı 1 gün içerisinde değiştirdi.

Yanlış vida kullanılmış. Ekran değişmesi lazım. Kasa bulursalar değiştirmeleri gerek normalde. Genelde hatalarını kabul etmezler.

Abi selam benim de Lenovo idepad 3 laptopumda bu şekilde bir durum varda 2mmlik içinden beyaz ışik gelen küçük bir delik var ama küçük yani 2mm falan içinden beyaz ışık geliyor sadece mürekkep akmasına falan sorun yaratır mı abi bu durum kafama çok takılıyor çok stres yapıyorum yani zaten 2 ay sonra laptop kullanmıyacaģım bir köşeye kaldırıp yerine iPad kullanacağım sence kafaya takmaya değer mi bu konu yoksa ne yapmam gerekir ekran falan değiştirtemem maalesef 2 kere iç ekranı kırmıştım da 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı