Laptop ekranı ile monitör aynı anda kullanılabilir mi?

risterr1

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar yaklaşık olarak 5 yıldır masaüstü kasa kullanıyorum ve işlerim sebebiyle laptopa geçme kararı aldım. Ömrü hayatımda ilk defa laptop satın alacağım. Uzun bir süredir kasa kullandığım için laptop hakkında bir bilgim yok ve sizden laptop kullanan abilerimden ve kardeşlerimden bilgi almak istiyorum. Ve ben masaüstünde hem Visual Studio Code kullanıyorum hem de Valorant ve CS:GO oynuyorum.
Sorularım:
1-12 saat veya daha fazla aralıksız boyunca laptop açık kalsa bir sıkıntı yaratır mı? (ısınma veya performans düşüklüğü gibi).
2- Alacağım laptop HP Victus bende ayrıyeten HP Omen 240Hz bir monitör var. Ben bir laptop ekranı bir de monitörü kullansam laptop zorlanır mı? (performans düşüşü, ısınma problemi, herhangi bir birlerşenin arıza vermesi gibi).
Bunları açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör bağlayıp kullanabilirsiniz sorun olmaz, hatta optimusu devre dışı bırakacağı için daha iyi olur. Uzun süre oyunda git gide daha çok ısınır ama ara sıra oyunu kapatırsanız bir şey olmaz. Gerçi kapatmasanız da olacağını sanmıyorum.

Monitörden dolayı, yüksek istemcili uygulamalarda veya oyunlarda performans düşüklüğü yaşama ihtimaliniz var.
Diğer sorularınıza gelirsek hiçbiri problem değil.

Monitörden dolayı, yüksek istemcili uygulamalarda veya oyunlarda performans düşüklüğü yaşama ihtimaliniz var.
Diğer sorularınıza gelirsek hiçbiri problem değil.

Hocam çok bir şey yapmayacağım Max Valorant oynarım CS oynayacağım o ekranda New World, Forza Horizon 4 falan oynuyorum. Tahminimce bir sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…