Herkese merhaba, arkadaşlar yaklaşık olarak 5 yıldır masaüstü kasa kullanıyorum ve işlerim sebebiyle laptopa geçme kararı aldım. Ömrü hayatımda ilk defa laptop satın alacağım. Uzun bir süredir kasa kullandığım için laptop hakkında bir bilgim yok ve sizden laptop kullanan abilerimden ve kardeşlerimden bilgi almak istiyorum. Ve ben masaüstünde hem Visual Studio Code kullanıyorum hem de Valorant ve CS:GO oynuyorum.
Sorularım:
1-12 saat veya daha fazla aralıksız boyunca laptop açık kalsa bir sıkıntı yaratır mı? (ısınma veya performans düşüklüğü gibi).
2- Alacağım laptop HP Victus bende ayrıyeten HP Omen 240Hz bir monitör var. Ben bir laptop ekranı bir de monitörü kullansam laptop zorlanır mı? (performans düşüşü, ısınma problemi, herhangi bir birlerşenin arıza vermesi gibi).
Bunları açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler...
Sorularım:
1-12 saat veya daha fazla aralıksız boyunca laptop açık kalsa bir sıkıntı yaratır mı? (ısınma veya performans düşüklüğü gibi).
2- Alacağım laptop HP Victus bende ayrıyeten HP Omen 240Hz bir monitör var. Ben bir laptop ekranı bir de monitörü kullansam laptop zorlanır mı? (performans düşüşü, ısınma problemi, herhangi bir birlerşenin arıza vermesi gibi).
Bunları açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: