Çözüldü Laptop ekranı kapanıp açılıyor ve klavye ışığı yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus 16 oyuncu laptopumda oyunlarda laptopun ekranı gidip geliyor ve klavye ışığı yanıp sönüyor, nasıl çözebilirim? Explorer EXE ile bir bağlantısı var mı?

klavye ışığı açılıp kapanması olduğu için explorer.exe olduğunu zannetmiyorum

Servise götürdüm anakart değişimi yapıldı, veri ve fotoğraflarını yedeklemeyi unutma.

Benim bilgisayarım da aynı şekilde yanıp sönüyordu bugün tekrar yapınca ekran yanıp sönerken bir şekilde bilgisayarı kapattım normal Windows üzerinden ancak şu an hiç açılmıyor. Önerebileceğiniz herhangi bir şey var mıdır? Yedekleme yapmak istiyorum çünkü.

Benim servisimde ilk çözüldü dendiğinde bilgisayar açılmıyordu bile, servisler bu parça değişimi işlerini düzgün yapamıyor anladığım kadarıyla, hiç bir şekilde açılmıyorsa ne işe yarar bilemem ancak servise yedekleme yapmak istediğinizi belirtmekte fayda var.

Ayrıca hiç bir şekilde açılmama durumu bende de olmuştu, ancak bir süre sonra açabildim gene aynı hatalar olsa da, acil değil ise servise vermeden önce biraz beklemeyi deneyin derim.

Ekstra olarak internette belirli tuş kombinasyonları ile bilgisayarı resetlemek gibi şeyler mümkündü diye biliyorum deneyebilirsiniz.

Birçok şeyi denedim belirttiğiniz o tuş kombinasyonları gibi. Yaklaşık bir hafta kadar da bekledim ama hiçbir şekilde bilgisayar açılmadı. Yolladım servise artık ne olacak bakalım. Servislere de hiç güvenemiyorum. Birçok zaman düzelttik dedikleri cihazlar başka sıkıntılarla geri dönüyor. Ayrıca bilgisayardaki arıza kronik yani bu daha sonra da olacağı anlamına gelir garantisi bitince bir de garanti uzatmaya para vermek zorunda kalacağız veya kendimiz halletmeye çalışacagiz.

Bilgisayar marka ve model nedir?
Kronik sorunsa evet uzun vadeli üzebilir satmayı veya garanti uzatmayı düşüneceksiniz mecbur, ki böyle kronik sorunlu aletleri tercih ederken sorunun yaratacağı maddi kaybı araştırarak ve sorunu detaylı araştırarak almak daha mantıklı örneğin dualsense gibi. Soruna değiyor ise vaat ettikleri tercih edilebilir yoksa teknolojiden anlamam uğraşmam derseniz hiç bulaşılmamalı sanayiye gidecek arabalar gibi.
Servisten aldığınızda orda cihazı detaylı kontrol etmeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…