Çözüldü Laptop ekranı kapanıp açılıyor ve klavye ışığı yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus 16 oyuncu laptopumda oyunlarda laptopun ekranı gidip geliyor ve klavye ışığı yanıp sönüyor, nasıl çözebilirim? Explorer EXE ile bir bağlantısı var mı?

Bilgisayar marka ve model nedir?
Kronik sorunsa evet uzun vadeli üzebilir satmayı veya garanti uzatmayı düşüneceksiniz mecbur, ki böyle kronik sorunlu aletleri tercih ederken sorunun yaratacağı maddi kaybı araştırarak ve sorunu detaylı araştırarak almak daha mantıklı örneğin DualSense gibi. Soruna değiyor ise vadettikleri tercih edilebilir yoksa teknolojiden anlamam uğraşmam derseniz hiç bulaşılmamalı sanayiye gidecek arabalar gibi.
Servisten aldığınızda orada cihazı detaylı kontrol etmeyi unutmayın.

HP Victus R0021NT. Yazılım mühendisiyim normalde bilerek aldım, aldığım zaman maddi olarak başka bilgisayara gücüm yetmedi. Yoksa bunun özellikleriyle aynı veya benzer bilgisayarlar 10k TL daha pahalıydı. Ucuz etin yahnisi denen bu oluyor velhasıl. Dediğim gibi servise yolladım artık durumuna göre bakacağım. Şu an derdim hani o kadar para verdim iyi kötü bir işe yarasın. Sizin servisten geldi mi düzeldi mi bilgisayar?

HP Victus R0021NT. Yazılım mühendisiyim normalde bilerek aldım, aldığım zaman maddi olarak başka bilgisayara gücüm yetmedi. Yoksa bunun özellikleriyle aynı veya benzer bilgisayarlar 10k TL daha pahalıydı. Ucuz etin yahnisi denen bu oluyor velhasıl. Dediğim gibi servise yolladım artık durumuna göre bakacağım. Şu an derdim hani o kadar para verdim iyi kötü bir işe yarasın. Sizin servisten geldi mi düzeldi mi bilgisayar?
Yani Victus dizüstü bilgisayarlarda kronik problem olduğunu bilmiyordum, benim bilgisayarım kendi hatam sebebi ile 90-98 derece görmüştü, o sebeple olmuştu. Olayın üstünden aylar geçti, servis yapıyor ancak aldığınızda dikkat edin dediğim gibi, bana bir kere sorunu çözmeden vermişlerdi acele ile kontrol etmeden eve gittim bir baktım sorun hala aynı fanı temizleyip vermişler, sonra sorunu çözdüler ama bilgisayarın sesi azalmıştı falan, alır almaz orda her detayı kontrol edin hatta gitmeden önce bi kontrol listesi yapın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı