bağladım hdmı ile laptoptan 2.ekran olarak falanda seçtim ama mouse laptop ekranına geçmiyorBağlarsın.
windows+p tuşundan ayarlarını yapabiliyorsun.bağladım hdmı ile laptoptan 2.ekran olarak falanda seçtim ama mouse laptop ekranına geçmiyor
ekranı 2-1 olarak değiştirmeyi denediniz mi.bağladım yinele yaptım laptoptan 1/2 olarak gözüküyor pcde yinele yapıyorum ama olmuyor eski yerine geri geliyor
evet şimdi öyle yaptım pcde mouse oynatınca sağa sola gitmiyor laptoptan oynatınca kayboluyor ama pcye gelmiyor bi terslik var ama anlamadımekranı 2-1 olarak değiştirmeyi denediniz mi.
windoes 11 bu arada bi alakası varmı bilmiyorumekranı 2-1 olarak değiştirmeyi denediniz mi.
Sorununuzu çözemedim ama belki sizinle aynı sorunu yaşayan biri daha vardır. Sorununuzu açıklayıcı bir şekilde google'a yazın sizle aynı sorunu yaşayan biri varsa ve çözümü bulunmuşsa ordan bakabilirsiniz. Olmazsa youtube'dan araştırma yapın o da olmazsa bilgisayarcıya falan da sorabilirsiniz.evet şimdi öyle yaptım pcde mouse oynatınca sağa sola gitmiyor laptoptan oynatınca kayboluyor ama pcye gelmiyor bi terslik var ama anlamadım
windoes 11 bu arada bi alakası varmı bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.