Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Arkadaşımın bilgisayarında(laptop) ekran titriyormuş. Altta bana gönderdiği resim var. Sistem özellikleri: İşletim sistemi: Windows 8.1. Ekran kart: Geforce 820M. RAM: 4 GB. İşlemci: İntel Core i3 4005U. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Arkadaşımın bilgisayarında(laptop) ekran titriyormuş. Altta bana gönderdiği resim var. Sistem özellikleri: İşletim sistemi: Windows 8.1. Ekran kart: Geforce 820M. RAM: 4 GB. İşlemci: İntel Core i3 4005U.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Artı 3 Eksi
Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Haziran 2022 #3 Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Bende bunu dicektim. Artı 1 Eksi
Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Bende bunu dicektim.
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: Bende bunu dicektim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisinin uygun olduğunu nasıl anlayacağız? Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: Bende bunu dicektim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisinin uygun olduğunu nasıl anlayacağız?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Haziran 2022 #5 Vorfell dedi: Hocam hangisinin uygun olduğunu nasıl anlayacağız? Genişletmek için tıkla... İntel grafik panelinden 60 HZ'ye alın kendisi zaten uygun HZ'ye çeker. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam hangisinin uygun olduğunu nasıl anlayacağız? Genişletmek için tıkla... İntel grafik panelinden 60 HZ'ye alın kendisi zaten uygun HZ'ye çeker.
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #6 Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: İntel grafik panelinden 60 HZ'ye alın kendisi zaten uygun HZ'ye çeker. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Ekran yenileme hız değerini artırmayı denemiş olabilir mi? Aklıma en basit o geldi kuzenim 60Hz monitörünü 75 yapınca böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: İntel grafik panelinden 60 HZ'ye alın kendisi zaten uygun HZ'ye çeker. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #7 Vorfell dedi: Hocam işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Şu an seçili olan seçenek ne, kaç tane seçenek var ve seçenekler neler? Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Şu an seçili olan seçenek ne, kaç tane seçenek var ve seçenekler neler?
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #8 Sydraaa dedi: Şu an seçili olan seçenek ne, kaç tane seçenek var ve seçenekler neler? Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenme hızında sadece 40 ve 60 varmış. Ve ikisinide denemiş olmamış. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Şu an seçili olan seçenek ne, kaç tane seçenek var ve seçenekler neler? Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenme hızında sadece 40 ve 60 varmış. Ve ikisinide denemiş olmamış.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #9 Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1409267 Hocam yenilenme hızında sadece 40 ve 60 varmış. Ve ikisini de denemiş olmamış. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü kaç? Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Eki Görüntüle 1409267 Hocam yenilenme hızında sadece 40 ve 60 varmış. Ve ikisini de denemiş olmamış. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü kaç?
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #10 Sydraaa dedi: Windows sürümü kaç? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1. Artı 0 Eksi