TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda son zamanlarda bir sorun var. Ekranı sürekli videodaki gibi oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Tamire versem yaparlar mı? VEED - WhatsApp Video 2023-02-15 at 23.13.01.mp4 Make stunning videos with a single click. Cut, trim, crop, add subtitles and more. Online, no account needed. Try it now, free. VEED www.veed.io
Arkadaşlar bilgisayarımda son zamanlarda bir sorun var. Ekranı sürekli videodaki gibi oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Tamire versem yaparlar mı? VEED - WhatsApp Video 2023-02-15 at 23.13.01.mp4 Make stunning videos with a single click. Cut, trim, crop, add subtitles and more. Online, no account needed. Try it now, free. VEED www.veed.io
juanjuan Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Benzer bir sorun yaşamıştım, ekrana güç veren kabloların birinde yaşanan bir sıkıntıdan meydana geldiğini söylemişlerdi. Artı 0 Eksi
Benzer bir sorun yaşamıştım, ekrana güç veren kabloların birinde yaşanan bir sıkıntıdan meydana geldiğini söylemişlerdi.
KS KS TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 15 Şubat 2023 #3 juanjuan dedi: Benzer bir sorun yaşamıştım, ekrana güç veren kabloların birinde yaşanan bir sıkıntıdan meydana geldiğini söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içini açtığımda kablolardan birinin bantını çıkartmıştım onunla alakalı olabilir sanırım. Artı 0 Eksi
juanjuan dedi: Benzer bir sorun yaşamıştım, ekrana güç veren kabloların birinde yaşanan bir sıkıntıdan meydana geldiğini söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içini açtığımda kablolardan birinin bantını çıkartmıştım onunla alakalı olabilir sanırım.