Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım.Olmaz diye düşünüyorum. Ben hep şarjda yapıyorum. Eğer bataryadan korkuyorsan çıkar ve şarj cihazı ile bilgisayarı aç.
Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım.Olmaz diye düşünüyorum. Ben hep şarjda yapıyorum. Eğer bataryadan korkuyorsan çıkar ve şarj cihazı ile bilgisayarı aç.
Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye.Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım.
Komşu bu işlerden hiç anlamıyor. Yaşlı zaten. Yabancı bir ülkeye giden oğlunun bilgisayarıymış yıllar önce. Komşu da beni gördü dolaptan çanta verdi bana. Bilgisayarın ekranı ayrılmış şekildeydi. Neyi var dedim, Bilmiyorum dedi.Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye.
Hocam korktum da şu anda. Eski bir PC için evi yakmaya değmez bence. En azından tamirciye götürüp orda fişe takarım sonra.Hocam baktım sorun çok olmuyormuş. Bataryayı çıkarıp şarj aleti ile çalıştırın bilgisayarı. Tabi isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.