OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.664 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2022 #11 467199 dedi: Olmaz diye düşünüyorum. Ben hep şarjda yapıyorum. Eğer bataryadan korkuyorsan çıkar ve şarj cihazı ile bilgisayarı aç. Genişletmek için tıkla... Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım.
467199 dedi: Olmaz diye düşünüyorum. Ben hep şarjda yapıyorum. Eğer bataryadan korkuyorsan çıkar ve şarj cihazı ile bilgisayarı aç. Genişletmek için tıkla... Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mayıs 2022 #12 OnePC dedi: Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye.
OnePC dedi: Yangın falan çıkmaz değil mi ? Birde televizyona zarar falan vermez umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.664 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2022 #13 467199 dedi: Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Komşu bu işlerden hiç anlamıyor. Yaşlı zaten. Yabancı bir ülkeye giden oğlunun bilgisayarıymış yıllar önce. Komşu da beni gördü dolaptan çanta verdi bana. Bilgisayarın ekranı ayrılmış şekildeydi. Neyi var dedim, Bilmiyorum dedi.
467199 dedi: Hocam korkutmayın beni. Komşunuza sorun açılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Komşu bu işlerden hiç anlamıyor. Yaşlı zaten. Yabancı bir ülkeye giden oğlunun bilgisayarıymış yıllar önce. Komşu da beni gördü dolaptan çanta verdi bana. Bilgisayarın ekranı ayrılmış şekildeydi. Neyi var dedim, Bilmiyorum dedi.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mayıs 2022 #14 Hocam baktım sorun çok olmuyormuş. Bataryayı çıkarıp şarj aleti ile çalıştırın bilgisayarı. Tabi isterseniz.
Hocam baktım sorun çok olmuyormuş. Bataryayı çıkarıp şarj aleti ile çalıştırın bilgisayarı. Tabi isterseniz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.664 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Mayıs 2022 #15 467199 dedi: Hocam baktım sorun çok olmuyormuş. Bataryayı çıkarıp şarj aleti ile çalıştırın bilgisayarı. Tabi isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam korktum da şu anda. Eski bir PC için evi yakmaya değmez bence. En azından tamirciye götürüp orda fişe takarım sonra.
467199 dedi: Hocam baktım sorun çok olmuyormuş. Bataryayı çıkarıp şarj aleti ile çalıştırın bilgisayarı. Tabi isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam korktum da şu anda. Eski bir PC için evi yakmaya değmez bence. En azından tamirciye götürüp orda fişe takarım sonra.