Laptop fanını tam devirde çalıştırma

xdclub

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo g510 laptopa sahibim ve fanını oyun oynarken tam devirde çalışmasını istiyorum. Biraz araştırdım ama çözüm bulamadım. Bunu istememin sebebi ise oyun oynarken fan tam devir çalışırken oyun gayet güzel çalışıyor fakat arada 30 saniyeliğine fan hızı düşüyor ve anında fps düşüşü yaşıyorum. 5 e kadar düşmüşlüğü var. Speed fan programını da kullanamadım. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkürler.bu driver ı denememiştim. Sanırım win7 yazdığı için. Ama kurduktan sonra açmak için herhangi bir kısayol bulamadım. Ayarı direk olarak bios da mı göstermeye başlıyor?

Afterburner da fanı göstermiyor. Hatta hiç bi değeri göstermiyor malesef.

Alimmm78, linkini verdiğin program benim eski 9 yıllık makina da bile çalıştı, gerçi listede yoktu ama aynı markanın alakasız modelini seçtim, voila. Bu şekilde gerçek sıcaklık değerlerini ölçmüyor ama benim için sıkıntı değil zaten.

Bilgi için ben NBFC'yi buradan indirdim: Releases · hirschmann/nbfc · GitHub

Alimmm78, linkini verdiğin program benim eski 9 yıllık makina da bile çalıştı, gerçi listede yoktu ama aynı markanın alakasız modelini seçtim, voila. Bu şekilde gerçek sıcaklık değerlerini ölçmüyor ama benim için sıkıntı değil zaten.

Bilgi için ben NBFC'yi buradan indirdim: Releases · hirschmann/nbfc · GitHub
Adınıza sevindim. Hep hızlıda çalıştırmayın, zararı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı