Çözüldü Laptop fanının parçası kırıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MagNusChaSe

Hectopat
Daha fazla  
Laptop fanımı temizlerken 1 tane sapını kırdım. Bu olay olduktan sonra laptop titreşim yapmaya başladı. Yeni fan almam gerekir mi? Yoksa başka bir çözümü var mı?

Çözüm
Sap derken yaprağını kırdıysanız kırdığınız yaprağın tam karşısındaki yaprağı da kırarsanız titreşimi azaltabilirsiniz. Eğer fanı kasaya sabitleyen vida yuvasını kırdıysanız kırık parçayı yapıştırmayı deneyebilirsiniz.
Sap derken yaprağını kırdıysanız kırdığınız yaprağın tam karşısındaki yaprağı da kırarsanız titreşimi azaltabilirsiniz. Eğer fanı kasaya sabitleyen vida yuvasını kırdıysanız kırık parçayı yapıştırmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm
Benim de aynı olay da aynı şekil kırılmıştı 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.
BDC4FD13-A218-421C-8986-4331495DB72F.jpeg

Fotoğraf atabilir misin?

Attığım fotoğrafta gösterdiğim yer kırık(yanlışlıkla yaprak yerine sap yazmışım kb)

Emin misin denesem mi?

Dosya Ekleri

• EF738FA3-C704-4329-956D-A9647837F6B4.jpeg
    EF738FA3-C704-4329-956D-A9647837F6B4.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 222
Evet deneyebilirsiniz bir sorun olacağını zannetmiyorum. Titreşim tamamen kesilmeyebilir ama eskisine göre daha az titreşim yapar diye düşünüyorum. En sağlıklı çözüm fanı değiştirmek. Fanı değiştirene kadar bu şekilde kullanabilirsiniz.

Tamamdır. Biraz düşünmem gerek. Eğer yeni fan alamazsam çözümünüzü uygularım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı