Laptop fanları hızlı çalışıyor

OA_Gunes

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
315
Çözümler
1
Yer
Favoriten
Arkadaşlar merhaba. Dün akşamdan beri laptop fanlarım normale göre daha hızlı çalışıyor ve rahatsız ediyor. Forumlarda araştırdıktan sonra arkadaşlar iki şey olabilir dedi. 1- Mining Virüsü 2- Soğutma sisteminde sıkıntı. Bugün MalwareBytes gibi programlar ile tarama yaptım ve çıkan zararlı dosyaları silmeme rağmen bu sorun devam etti. Baktım herkes format atın falan yazmış. En sonunda format attım hem de iki defa. Format attıktan sonra yine tarama yaptım ve bir sıkıntı çıkmadı. Cihazı Mart 2021'de aldım ve neredeyse her gün açar kullanırım. Artık bu sorunun fanlardan dolayı olduğunu düşünmekteyim. Sizler ne düşünmektesiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerleri ne durumda fanla ilgili problem olabilir cihazın BIOS'unu güncelleyin.
Cihazınızın modeli nedir?
MSI GL65 Leopard hocam
Servise götürün.

Olmadı internetten fanını sipariş edip, takın. Ancak benim laptopun fanı 4. senesinde rahatsız etmişti. Sizinkisi bayağı erken.
Hocam cihaz garanti kapsamında. Açarsam garantisi gidebilir. Teknik servise temizlik için göndermeyi düşünüyorum
 
MSI GL65 Leopard hocam.

Hocam cihaz garanti kapsamında. Açarsam garantisi gidebilir. Teknik servise temizlik için göndermeyi düşünüyorum.

Benim laptopta çok ısınıyordu ASUS ROG G531gu 1660 Ti i7 9750 h cihaz ASUS'un servisi çok kötü olduğu için zaten garantisinede birkaç ay vardı kendim thermal macununu falan yeniledim benchmarklarda i7 10750 h ı geçiyor şu an ilginç bir şeykilde temizlik bakımını yaptır benim thermal macun dehşet kurumuştu zor söktüm kolanyayla.
 

Geri
Yukarı