Laptop fişte değilken CS'de FPS sabit 30'da kalıyor

Laptoplarda öyle zaten bazıları farklı olabilir ama benim Excalibur G770 vardı prizden çıkardığımı hatırlamıyorum çıkardığımda 30FPS'ye düşüyor normal bir şey.

Yani prize takmayınca hep 30 damı kalacak.

Hayır hocam bunun sorunu eğer ayarları değiştirmediyseniz ve ilk günkü gibi duruyorsa güç yönetimi ayarlarında arama kısmına güç planını düzenle yazıp girin oradan gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıklayın açılan kısımdan işlemci güç yönetimine tıklayın pilde en yüksek işlemci durumunu 100 değilse 100 yapın işlemcinin hız limitlerini kaldırmış olursunuz işlemci daha fazla güç verince daha yüksek FPS alırsınız.
Sonuçları denedikten sonra yazarsanız sevinirim.

Hayır hocam bunun sorunu eğer ayarları değiştirmediyseniz ve ilk günkü gibi duruyorsa güç yönetimi ayarlarında arama kısmına güç planını düzenle yazıp girin oradan gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıklayın açılan kısımdan işlemci güç yönetimine tıklayın pilde en yüksek işlemci durumunu 100 değilse 100 yapın işlemcinin hız limitlerini kaldırmış olursunuz işlemci daha fazla güç verince daha yüksek FPS alırsınız.
Max 20 dk oynar ve prizdeki kadar da yüksek FPS almaz.

Max 20 dk oynar ve prizdeki kadar da yüksek FPS almaz.

Adam şarjım az gitsin diye belirtmemiş ve evet prizdeki kadar yüksek FPS'yi belki alamayabilir. İki seçeneğiniz var böyle durumlarda ya şarj süresi ya da FPS ve bence 20dk kadar az dayanmaz pil eski değilse.

Dediğiniz gibi yaptım ama yine
Bir şey değişmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı