Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #1 Lenovo G580 laptop data flex kablosunu takınca laptop kapanıp açılıyor ama laptop açılırken flex kablosunu çıkarttığımda kapanmıyor. Bu değil internetten bulduğum resim ama benimki de böyle, aynısı. Sadece resimdekinde daha fazla tel var. Acaba teller yamuk durunca mı oluyor?
Lenovo G580 laptop data flex kablosunu takınca laptop kapanıp açılıyor ama laptop açılırken flex kablosunu çıkarttığımda kapanmıyor. Bu değil internetten bulduğum resim ama benimki de böyle, aynısı. Sadece resimdekinde daha fazla tel var. Acaba teller yamuk durunca mı oluyor?
Çözüm Affansen 6 Şubat 2021 Midgard dedi: Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir.
Midgard dedi: Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Şubat 2021 #2 Flex kablosunu çıkartınca mi oldu? Yoksa önceden de böyle miydi? Artı 0 Eksi
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #3 Affansen dedi: Flex kablosunu çıkartınca mi oldu? Yoksa önceden de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Flex kablosunu çıkartınca mi oldu? Yoksa önceden de böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Şubat 2021 #4 Midgard dedi: Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Midgard dedi: Flex kabloyu resimdeki gibi yaptıktan sonra oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #5 Affansen dedi: Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan denedim ve çalıştı, inanamıyorum . Takılı kalsa laptop ısınır mı? Ben ondan kapanıyor sanıyordum. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Uçları birbirine temas ederek kisadevre oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan denedim ve çalıştı, inanamıyorum . Takılı kalsa laptop ısınır mı? Ben ondan kapanıyor sanıyordum.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Şubat 2021 #6 Midgard dedi: Şuan denedim ve çalıştı, inanamıyorum . Takılı kalsa laptop ısınır mı? Ben ondan kapanıyor sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Flex kablosu ekran kablosu değil mi zaten? O olmadan nasıl göreceksiniz ki ekranı? Artı 0 Eksi
Midgard dedi: Şuan denedim ve çalıştı, inanamıyorum . Takılı kalsa laptop ısınır mı? Ben ondan kapanıyor sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Flex kablosu ekran kablosu değil mi zaten? O olmadan nasıl göreceksiniz ki ekranı?
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #7 Affansen dedi: Flex kablosu ekran kablosu değil mi zaten? O olmadan nasıl göreceksiniz ki ekranı? Genişletmek için tıkla... Güç tuşunu çalıştıran kablonun ismi ne? Data flex kablosu değil mi ? Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Flex kablosu ekran kablosu değil mi zaten? O olmadan nasıl göreceksiniz ki ekranı? Genişletmek için tıkla... Güç tuşunu çalıştıran kablonun ismi ne? Data flex kablosu değil mi ?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Şubat 2021 #8 Midgard dedi: Güç tuşunu çalıştıran kablonun ismi ne? Data flex kablosu değil mi ? Genişletmek için tıkla... Pardon, sonradan fark ettim zaten. Flex deyince hep aklıma ekranın flex'i geliyor. Evet Flex deniyor. Artı 0 Eksi
Midgard dedi: Güç tuşunu çalıştıran kablonun ismi ne? Data flex kablosu değil mi ? Genişletmek için tıkla... Pardon, sonradan fark ettim zaten. Flex deyince hep aklıma ekranın flex'i geliyor. Evet Flex deniyor.
KS KS Midgard Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Şubat 2021 #9 Affansen dedi: Pardon, sonradan fark ettim zaten. Flex deyince hep aklıma ekranın flex'i geliyor. Evet Flex deniyor. Genişletmek için tıkla... Olsun, sağol yardımın için. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Pardon, sonradan fark ettim zaten. Flex deyince hep aklıma ekranın flex'i geliyor. Evet Flex deniyor. Genişletmek için tıkla... Olsun, sağol yardımın için.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Şubat 2021 #10 Midgard dedi: Olsun, sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Sonuç olarak kısa devre mi oluyormuş? Artı 0 Eksi
Midgard dedi: Olsun, sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Sonuç olarak kısa devre mi oluyormuş?