Laptop format atmaya çalışırken açılmamaya başladı

Arda4537576

Kilopat
Merhaba, ASUS laptopum format atmaya çalışırken bozuldu.
Pek anlamıyorum bilgisayardan, BIOS girmek için Windows tuşuna bastım. Yeniden başlata Shift ile bastım, gelen ekrandan gelismisi sectim flash USB kullanın yerinden flashimi seçtim.

Yeniden basladiginda bilgisayar acilmamaya basladi.
SSD farklı sistemde format attım, RAM'i tak çıkar yaptım olmuyor. Laptop ekranı çalışmıyor monitore bağlı ve ona goruntu iletmiyor, no signal diyor.

Dosya Ekleri

• 20231105_200556.jpg
    20231105_200556.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bahsettiğiniz alanlardan bu dediğiniz reaksiyonları alabileceğiniz bir alan aklıma gelmiyor. Sadece başlattınız üstüne sanırım formatı da bitiremediniz sanıyorum. Cihazın arka kapağını açıp, batarya soketini anakarttan ayırıp birkaç dakika sonra tekrardan bağlayıp açar mısınız? Bir de BIOS'a tekrar girmeyi başarırsanız, fabrika ayarlarına çevirin.

Bahsettiğiniz alanlardan bu dediğiniz reaksiyonları alabileceğiniz bir alan aklıma gelmiyor. Sadece başlattınız üstüne sanırım formatı da bitiremediniz sanıyorum. Cihazın arka kapağını açıp, batarya soketini anakarttan ayırıp birkaç dakika sonra tekrardan bağlayıp açar mısınız? Bir de BIOS'a tekrar girmeyi başarırsanız, fabrika ayarlarına çevirin.
Cevabınız için teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı