Laptop Format esnasında bozuldu

lapetitemort

Kilopat
Arkadaslar laptopa format atarken laptop islem tamamlanmadan kapandi daha sonra acmayi denedim acilmadi. Bu sefer yine Windows'u yuklemeyi denedim fakat calismadi. Bunun uzerine BIOS'a gidip ayarlari sifirladim ondan sonra tekrar denedim o da bir ise yaramadi. :)
Boot menuden sonra bu sekilde oluyor.

sa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
Bir sorum olacak msi marka 2.nesil i7 Bi laptopumuz var. Ürün çok kullanıldı 4-5 senedir hiç bir bakım macun vs yapılmadı bu ürünü ayağa kaldırabilir miyiz ya da nasıl kaldırabiliriz ?

Arkadaslar laptopa format atarken laptop islem tamamlanmadan kapandi daha sonra acmayi denedim acilmadi. Bu sefer yine Windows'u yuklemeyi denedim fakat calismadi. Bunun uzerine BIOS'a gidip ayarlari sifirladim ondan sonra tekrar denedim o da bir ise yaramadi. :)
Boot menuden sonra bu sekilde oluyor.

Eki Görüntüle 560126
Bilgisayarınızda sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarınız UEFI desteklemiyorsa ve USBye UEFI kurulum yazdıysanız böyle bir ekran da gelebiliyor. Rufus programı ile GPT ile tekrar boot edip deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı