Laptop formatlarken hata veriyor

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir laptop. Normal formatlayayım dedim Windows 10 ayarlardan sıfırlarken işte birden sıfırlama işlemi yapılırken bir sorunla karşılaştık deyip böyle bir ekrana attı BIOS menüsüne girip boot kısmından USB flashımı aradım flashın içerisinde Windows 10 yüklü fakat boot menüde flashım yok gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Dosya Ekleri

• IMG_20241216_220514.jpg
    IMG_20241216_220514.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241216_220536.jpg
    IMG_20241216_220536.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
USB'yi Rufus ile mi hazırladınız? Eğer Rufus ise hazırlarken UEFI only olarak mı ayarladınız yoksa legacy CSM not Support mu?

Eğer yaptıklarınızı hatırlamıyorsanız Ventoy ile yeni bir format USB'si hazırlayın.

USB'yi Rufus ile mi hazırladınız? Eğer Rufus ise hazırlarken UEFI only olarak mı ayarladınız yoksa legacy CSM not Support mu?

Eğer yaptıklarınızı hatırlamıyorsanız Ventoy ile yeni bir format USB'si hazırlayın.
Yok hocam Windows 10 indir dedim siteye girdim yükledim ordan yaptım Boot ayarlarında zaten USB gözükmüyor yoksa olucakta farklı bir laptopta (yeni nesil) oldu ama bunda olmadı.

Yok hocam Windows 10 indir dedim siteye girdim yükledim ordan yaptım Boot ayarlarında zaten USB gözükmüyor yoksa olucakta farklı bir laptopta (yeni nesil) oldu ama bunda olmadı.
Yüksek ihtimalle uefı olarak hazırlamışsınız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek format usbsini bir daha hazırlayabilirsiniz. Videodaki bilgisayarda eski. Yani aynı işlemleri direkt uygulayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı