Onun dışındaı öyle olursa hocam birde fön makinesini soğuk ve kısık ayarda fan bloklarına tutsam etkisi olurmu.Driverları indirirken ısınması normaldir.
Olduktan sonra bakarız, olu olmaz tahmin edemem.Onun dışındadır öyle olursa?
Tamam sonra yazacağım ben size.Olduktan sonra bakarız, olu olmaz tahmin edemem.
hocam fan speed settings'den sıcaklıklara bakıyorum msi afterburner indirdim kurulurken baktım sıcaklığa açtığımda 75'di 2-3 saniye içinde 64-68 civarına indi.Olduktan sonra bakarız, olu olmaz tahmin edemem.
Kurulurkenki sıcaklıklara bakmayın, laptopunuz 10. nesil diye biliyorum bir macunlarını değiştirin isterseniz boştaki sıcaklıklar yüksek.Tamam sonra yazacağım ben size.
Hocam fan speed Settings'den sıcaklıklara bakıyorum msi afterburner indirdim kurulurken baktım sıcaklığa açtığımda 75'di 2-3 saniye içinde 64-68 civarına indi.
@SerdarT35
Hocam Gameloop kuruyorum fan speed açtım 83 sıcaklığı 3 saniye sonra 60'a iniyor birşey olucak diye korkuyorum.
@SerdarT35
Kurulurkenki sıcaklıklara bakmayın, laptopunuz 10. nesil diye biliyorum bir macunlarını değiştirin isterseniz boştaki sıcaklıklar yüksek.
Kurulurkenki sıcaklıklara bakmayın, laptopunuz 10. nesil diye biliyorum bir macunlarını değiştirin isterseniz boştaki sıcaklıklar yüksek.
Fanlar aşırı hızlı falan mı dönüyor ki şikayetçisiniz? Sıcaklıklarının bakımsız bir cihaz için normal.Bakım yaptıramam şu an.
Net bir cevap söylüyorum hocam boşta hiçbir şeyi ellemedim sadece SpeedFan açık sıcaklık 46-50 arası.
@SerdarT35
Hocam formatta fan ayarları değişmiş olabilir mi çünkü hep USB'siz atıyordum sıfırlıyordum ilk kez böyle USB attım BIOS'tan ayarlanabilir mi fan ayarı?
Hocam başka bir çözüm varmı ?Fanlar aşırı hızlı falan mı dönüyor ki şikayetçisiniz? Sıcaklıklarının bakımsız bir cihaz için normal.
Kirli gözüküyor, kiri temizlemek için içini açmak şart.Hocam başka bir çözüm varmı ?
Resimi çektim flaşh açarak bence kirlenmiş fanları dıştan bakarak sizce?
@SerdarT35