Laptop formattan sonra çok ısınıyor

Bilgisayarcıya verin.
Hocam şimdi şöyle bir durum var benim bu laptopu babam 2020 de ders için aldı bu casperı 3,4 kere bozuldu sarj soket falan sarj makinesi falan değişti toplam 6000 tl civarı gitti babamda birdaha servise falan götürüp yaptırmam dedi.

1,2 seneye kadar yenisini alacağım gaming laptop.

@SerdarT35

Bir laptop bu kadar da kronik sorunlu olmaz değil mi hocam.

Son düzenleme:
Hocam şimdi şöyle bir durum var benim bu laptopu babam 2020'de ders için aldı bu Casper'ı 3,4 kere bozuldu sarj soket falan sarj makinesi falan değişti toplam 6000 TL civarı gitti babamda birdaha servise falan götürüp yaptırmam dedi.

1-2 seneye kadar yenisini alacağım gaming laptop.

@SerdarT35

Bir laptop bu kadar da kronik sorunlu olmaz değil mi hocam?
Yani daha soğuk çalışmasını istiyorsanız Linux kullanabilirsiniz ama bakım yaptıramıyorsanız daha fazla yardımcı olamam.

Yani daha soğuk çalışmasını istiyorsanız Linux kullanabilirsiniz ama bakım yaptıramıyorsanız daha fazla yardımcı olamam.
sağolun hocam cevaplarınız için.

Hocam çok rahatsız ettim biliyorum ama bir soru daha soracağım benim laptopta gameloop açınca sıcaklıklar bi anda 80'den 70 e falan çıkıyordu şimdi girdim oyun oynadım gamelooptan sıcaklık 60-62 aralığında eskiden 10 sekme açınca sıcaklık 75-80 olup iniyordu şimdi düzeldi öyle olmuyor driverlar herhalde tam güncel değildi ondan oluyordu sizce hocam ?

Birde formattan sonra eskiden boşta 50-55'ti şimdi boşta 45 bile gördüm.

@SerdarT35

Son düzenleme:
Sağolun hocam cevaplarınız için.

Hocam çok rahatsız ettim biliyorum ama bir soru daha soracağım benim laptopta gameloop açınca sıcaklıklar bi anda 80'den 70 e falan çıkıyordu şimdi girdim oyun oynadım gamelooptan sıcaklık 60-62 aralığında eskiden 10 sekme açınca sıcaklık 75-80 olup iniyordu şimdi düzeldi öyle olmuyor driverlar herhalde tam güncel değildi ondan oluyordu sizce hocam ?

Birde formattan sonra eskiden boşta 50-55'ti şimdi boşta 45 bile gördüm.

@SerdarT35
Driverlardan sonra stabil olur demiştim zaten, güzel değerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı