fatih Ergun Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 29 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi laptop kullanıyorum ve GT720M ekran kartı var. Driverden indiriyorum ama uyumlu değil hatası alıyorum. Bu hatanın çözümü bilen kişi anlatabilir mi?
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi laptop kullanıyorum ve GT720M ekran kartı var. Driverden indiriyorum ama uyumlu değil hatası alıyorum. Bu hatanın çözümü bilen kişi anlatabilir mi?
KS KS fatih Ergun Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 29 Aralık 2020 #11 SOKAK_SANATI dedi: Sistemin ile indirdiğin driverın Bit değerleri farklı sanırım. Eğer sistemin 64 Bit ise 64 Bit driver indirip yüklemen gerekli. Aygıt yöneticisinden görüntüleme aygıtlarına sağ tık yap sürücü güncelleştir de internetten arat o bulur Genişletmek için tıkla... Hocam driver yükledi nasıl gireceğim. Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI dedi: Sistemin ile indirdiğin driverın Bit değerleri farklı sanırım. Eğer sistemin 64 Bit ise 64 Bit driver indirip yüklemen gerekli. Aygıt yöneticisinden görüntüleme aygıtlarına sağ tık yap sürücü güncelleştir de internetten arat o bulur Genişletmek için tıkla... Hocam driver yükledi nasıl gireceğim.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 29 Aralık 2020 #12 Bilgisayarım, Sağ tık Özellikler, Aygıt Yöneticisi, Görüntü bağdaştırıcısı Artı 0 Eksi
KS KS fatih Ergun Picopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 9 29 Aralık 2020 #13 SOKAK_SANATI dedi: Bilgisayarım, Sağ tık Özellikler, Aygıt Yöneticisi, Görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI dedi: Bilgisayarım, Sağ tık Özellikler, Aygıt Yöneticisi, Görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 29 Aralık 2020 #14 Önemli değil. Artı 0 Eksi
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #15 fatih Ergun dedi: Denedim olmadı hocam. Deneyip size döneceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam İşletim Sisteminiz ne ve kaç bitlik? Artı 0 Eksi
fatih Ergun dedi: Denedim olmadı hocam. Deneyip size döneceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam İşletim Sisteminiz ne ve kaç bitlik?