Şeytan Kulesi
Hectopat
Merhaba, öncelikle iyi bayramlar. Ben Acer Nitro 5 bir laptop satın aldım yaklaşık 1 sene önce. 2 hafta öncesinde bir monitör satın aldım ve taktım. Taktıktan sonra 2. monitörüme NVIDIA GT1050 Ti bağlandı, ana ekranıma ise UHD Graphics 630 ekran kartı bağlandı. Sorun şu ki ben NVIDIA GT1050 Ti'ı ana ekranıma bağlı istiyorum çünkü oyunları bu bilgisayarda oynuyorum. Bu büyük bir sorun mu? Yaşayanlar ya da bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
1. ekranıma bağlı olan bağdaştırıcı HD Graphics 630 iken rahatsız oluyorum açıkçası monitör takmadan önce böyle değildi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Görüldüğü üzere yukarıdaki SS'de anlaşılacağı gibi ekran2'ye bğalı olan ekran kartı ana ekran kartım.

Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da algılanıyor. İkisi de çalışır durumda.

NVIDIA denetim masasını açtığım zaman da (ekran 2 bağlı değilken) hiçbir seçenek çıkmıyor. Sebebini de yukarıda belirttim zaten, ekran kartı ekran1'e bağlı değil çünkü.

1. ekranıma bağlı olan bağdaştırıcı HD Graphics 630 iken rahatsız oluyorum açıkçası monitör takmadan önce böyle değildi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Görüldüğü üzere yukarıdaki SS'de anlaşılacağı gibi ekran2'ye bğalı olan ekran kartı ana ekran kartım.
Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da algılanıyor. İkisi de çalışır durumda.
NVIDIA denetim masasını açtığım zaman da (ekran 2 bağlı değilken) hiçbir seçenek çıkmıyor. Sebebini de yukarıda belirttim zaten, ekran kartı ekran1'e bağlı değil çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör: