Monster laptop kullanmaktayım. Sizce laptopu yüksek performans moduna mı almalıyım yoksa dengeli de kullanmaya devam mı edeyim? PUBG vb. oyunlar oynamaktayım.
Gerekmediğinde frekansları aşağı çekip daha sessiz ve serin çalışması için "Daha iyi performans"ta kullanıyorum. Benchmark vs ile gözle görünür bir fark yarattığını görmedim "En iyi Performans" modunun.
(Monster kullanmadığım için: Monster'ın yazılımı üzerinden ne yapman gerektiğini bilmiyorum.)
Gerekmediğinde frekansları aşağı çekip daha sessiz ve serin çalışması için "Daha iyi performans"ta kullanıyorum. Benchmark vs ile gözle görünür bir fark yarattığını görmedim "En iyi Performans" modunun.
(Monster kullanmadığım için: Monster'ın yazılımı üzerinden ne yapman gerektiğini bilmiyorum.)
Monster kullanıcısı olarak oyun oynarken Monster Kontrol Merkezinden Oyun Moduna almanızı öneririm. Oyun Modunda 4 GHz çalışan işlemci Dengeli ayarda 2.7 GHz civarında çalışıyor. Oyun oynamadığınız zamanlar Dengeli moda alabilirsiniz. Fişe takılı değilse ve film falan izleyecekseniz de Güç Tasarrufu moduna alın. İşlemci ve GPU frekansı çok yavaşladığından az güç tüketiyor cihaz.