M MertCu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Merhaba, Bilgisayarıma format atıldı ve harici ekran kartını görmüyor. Driver'ı kurmaya çalıştığımda uyumlu değil hatası alıyorum. Harici ekran kartım gözükmemektedir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2022
Merhaba, Bilgisayarıma format atıldı ve harici ekran kartını görmüyor. Driver'ı kurmaya çalıştığımda uyumlu değil hatası alıyorum. Harici ekran kartım gözükmemektedir.
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 15 Ocak 2022 #11 MertCu dedi: Orayı only yaptım değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneklerin olduğunu görebileceğimiz bir fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
MertCu dedi: Orayı only yaptım değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneklerin olduğunu görebileceğimiz bir fotoğraf atar mısın?
KS KS M MertCu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #12 Silinen üye dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu indirip denediniz mi hocam ? Hocam ilk olarak buradan indirin. Daha sonra önceki attığımla güncelleyin. Nvidia VGA Driver for Windows 10 (64-bit) - ideapad 700-15ISK, 700-17ISK - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Bunu indirip denediniz mi hocam ? Hocam ilk olarak buradan indirin. Daha sonra önceki attığımla güncelleyin. Nvidia VGA Driver for Windows 10 (64-bit) - ideapad 700-15ISK, 700-17ISK - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Ocak 2022 #13 Uyumluluk modlarını deneyerek kurmayı deneyin hocam. Hocam birde CPUZ indirip oradan baksanız. belki ekran kartını yakmış veya yanmış olma ihtimali de olabilir. Artı 0 Eksi
Uyumluluk modlarını deneyerek kurmayı deneyin hocam. Hocam birde CPUZ indirip oradan baksanız. belki ekran kartını yakmış veya yanmış olma ihtimali de olabilir.
KS KS M MertCu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #14 ivybridge dedi: Hangi seçeneklerin olduğunu görebileceğimiz bir fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunlar var Dosya Ekleri IMG_1780.JPG 82,6 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
ivybridge dedi: Hangi seçeneklerin olduğunu görebileceğimiz bir fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunlar var
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Ocak 2022 #15 Discrete diyip tekrardan kurmayı denermisiniz hocam. Biosta kaydetmeyi unutmayın. UMA galiba dahili görüntü diye biliniyor. Artı 0 Eksi
Discrete diyip tekrardan kurmayı denermisiniz hocam. Biosta kaydetmeyi unutmayın. UMA galiba dahili görüntü diye biliniyor.
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 15 Ocak 2022 #16 MertCu dedi: Bunlar var Genişletmek için tıkla... Enteresan bilgisayarcılar çipi mi söktü anlamadım o kadar da değildir ya Artı 0 Eksi
MertCu dedi: Bunlar var Genişletmek için tıkla... Enteresan bilgisayarcılar çipi mi söktü anlamadım o kadar da değildir ya
KS KS M MertCu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #17 Silinen üye dedi: Discrete diyip tekrardan kurmayı denermisiniz hocam. Biosta kaydetmeyi unutmayın. UMA galiba dahili görüntü diye biliniyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam değişiklik maalesef yok ivybridge dedi: Enteresan bilgisayarcılar çipi mi söktü anlamadım o kadar değildir ya Genişletmek için tıkla... M.2 ssd değişti acaba o arada işlem yaparken ekran kartı yerinden oynama vs bir şey olabilir mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Discrete diyip tekrardan kurmayı denermisiniz hocam. Biosta kaydetmeyi unutmayın. UMA galiba dahili görüntü diye biliniyor. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam değişiklik maalesef yok ivybridge dedi: Enteresan bilgisayarcılar çipi mi söktü anlamadım o kadar değildir ya Genişletmek için tıkla... M.2 ssd değişti acaba o arada işlem yaparken ekran kartı yerinden oynama vs bir şey olabilir mi?
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 15 Ocak 2022 #18 MertCu dedi: M.2 SSD değişti acaba o arada işlem yaparken ekran kartı yerinden oynama vs bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam işletim sisteminde sıkıntı olabilir güncel bir Windows 10 kurup denediniz mi? Artı 0 Eksi
MertCu dedi: M.2 SSD değişti acaba o arada işlem yaparken ekran kartı yerinden oynama vs bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam işletim sisteminde sıkıntı olabilir güncel bir Windows 10 kurup denediniz mi?
KS KS M MertCu Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #19 Bu dikkatimi çekti bunda bir sıkıntı olabilir mi güncel değil Artı 0 Eksi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Ocak 2022 #20 Hangi Windows surumunu kullaniyorsun? Artı 0 Eksi