Laptop HDD'deki Dosyaları Görmüyor

Estatica

Kilopat
Katılım
28 Mart 2015
Mesajlar
251
Çözümler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Lenovo Ideapad 510 markalı, ofiste kullanmak için bir laptop aldım ve masaüstü bilgisayarımdaki 60GB boyutundaki gerekli dosyalarımı, laptopun HDD'sini SATA yoluyla masaüstü bilgisayarıma bağlayıp aktarımını yaptım.
Fakat HDD'yi tekrar laptopa bağlayınca dosyalar gözükmüyor, acaba atarken hata mı oldu diye tekrar HDD'yi masaüstüne bağladım fakat dosyaların aktarımı başarılı olmuş. Yani dosyalar masaüstünde gözüküyor, laptopta gözükmüyor.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları kopyalarken yanlış yaptığınız bir şeyler olsa gerek aksi taktirde bahsettiğiniz gibi bir sorun normalde olmaz olmaması lazım bende zamanında yaptığınız işlemlerin aynısını yaptım böyle bir sorun yaşamadım. Dosyalarınız masaüstü bilgisayarınızda gizli ise diğer HDD'ye de o şekilde geçmiş olabilir kontrol edin. Masaüstü'ne değilde dosyaları dizüstü HDD'sinde sistemin kurulu olduğu birime değilde ayırdığınız diğer birime kopyalayın deneyin. Son olarak ta dosyaları atmadan önceki boyutu ile attıktan sonraki boyutunu kontrol edin bakalım kopyalama başarılı olmuş mu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı