Laptop HDD'sini masaüstüne takma

Furkanziya1

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, yeni PC aldık ve laptoptaki HDD'yi masaüstüne takmak istiyorum. İlk önce elektronik işiyle uğraşan dayıma sordum, o laptop HDD'leri 5400 RPM, masaüstü olanlar 7200 RPM olduğu için laptop HDD'si daha fazla yorulup ömrü kısalır dedi. İnternetten baktığımda kullanılabileceğimi gördüm. Sizce nasıl yapmalıyım? Kullandığım laptop HDD'si pahalı biraz, bu yüzden kafama takıldı.

Selamlar, yeni PC aldık ve laptoptaki HDD'yi masaüstüne takmak istiyorum. İlk önce elektronik işiyle uğraşan dayıma sordum, o laptop HDD'leri 5400 RPM, masaüstü olanlar 7200 RPM olduğu için laptop HDD'si daha fazla yorulup ömrü kısalır dedi. İnternetten baktığımda kullanılabileceğimi gördüm. Sizce nasıl yapmalıyım? Kullandığım laptop HDD'si pahalı biraz, bu yüzden kafama takıldı.

Basit; PSU'dan güç kablosunu tak, anakarta ve HDD'ye de SATA kablosunu tak çalıştır. RPM olayı hızla alakalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı