Makale atmak yerine direkt kısa madde yazarsanız sevinirim. Çünkü bu sitenin bir makalesinde bu olay için bir kod falan varmış o bazı arkadaşların laptoplarını daha da kötü yapmış. Yorumlarına bakarak yazıyorum. Benim laptopum işlemcim i5, ekran kartım NVIDIA GeForce GT 525M, 4 GB RAM. Fortnite oynuyorum neler yapabilirim? Yazarsanız sevinirim.
Laptap'ta tek değişim ve yükseltme yapacağın şeyler SSD ve RAM. Programlara ve ya kodlara pek güvenmeni önermem. Gereksiz hizmetleri devre dışı bırakabilirsin. Modlu Windows ISO'larına bakabilirsin.
Makale atmak yerine direkt kısa madde yazarsanız sevinirim. Çünkü bu sitenin bir makalesinde bu olay için bir kod falan varmış o bazı arkadaşların laptoplarını daha da kötü yapmış. Yorumlarına bakarak yazıyorum. Benim laptopum işlemcim i5, ekran kartım NVIDIA GeForce GT 525M, 4 GB RAM. Fortnite oynuyorum neler yapabilirim? Yazarsanız sevinirim.
Makale atmak yerine direkt kısa madde yazarsanız sevinirim. Çünkü bu sitenin bir makalesinde bu olay için bir kod falan varmış o bazı arkadaşların laptoplarını daha da kötü yapmış. Yorumlarına bakarak yazıyorum. Benim laptopum işlemcim i5, ekran kartım NVIDIA GeForce GT 525m, 4 GB RAM. Fortnite oynuyorum neler yapabilirim? Yazarsanız sevinirim.
Hocam bundan önce 8.1 vardı sürekli hata alıyordum kendini yeniden başlatıyordu laptop o yüzden buna geçtim zaten hiç kullanamadım neredeyse yani. Bir de bu nexux superlite tam olarak nedir nasıl kurabilirim 8.1 olması şart mı?
Laptap'ta tek değişim ve yükseltme yapacağın şeyler SSD ve RAM. Programlara veya kodlara pek güvenmeni önermem. Gereksiz hizmetleri devre dışı bırakabilirsin. Modlu Windows ISO'larına bakabilirsin.
RAM miktarını artırabilirsin. SSD takabilirsin onun harici yapabileceğin çok şey yok. Bide kullanmadığın oyunları uygulamaları kaldır az da olsa işe yarar.