Ethelsw Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Elimdeki laptopum format atmadan önce kendine ait mikrofonu ve hoparlörü göruyordu. Her zaman bu sefer format attığımda 2 side görünmüyor. Her şeyi denedim ama olmadı. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
Elimdeki laptopum format atmadan önce kendine ait mikrofonu ve hoparlörü göruyordu. Her zaman bu sefer format attığımda 2 side görünmüyor. Her şeyi denedim ama olmadı. Nasıl çözebilirim?
FreeLee Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektra Otel Satış Destek 12 Eylül 2024 #2 Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin?
KS KS Ethelsw Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 FreeLee dedi: Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Eve geçince deneyeyim hocam şu an dışardayım. Artı 0 Eksi
FreeLee dedi: Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Eve geçince deneyeyim hocam şu an dışardayım.
k0ca kafa Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 792 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33 Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 Sürücüleri kurduktan sonra düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Ethelsw Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 FreeLee dedi: Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam açıp güncelledim ancak hala aynı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-12 161825.png 584,5 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
FreeLee dedi: Formattan hemen sonra denediysen güncellemeleri açıp önce cihazın onları indirip kurmasını bekleyip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam açıp güncelledim ancak hala aynı.