Laptop için 200 TL'ye termal macun önerisi

Arkadaşlar sanki atomu parçalayacak gibi öneriler yapıyorlar. Piyasada bulunabilir yüksek ısı iletimli iyi bir marka almanız yetmez mi?
Hocam arkadaşların attıkları termal macun değil. Ortada termal macun yok. 2 saattir olmayan bir şeyin muhabbetini yapıyorlar. Thermal Grizzly Hydronaut en iyi seçenek.

Yurt dışından alamam çünkü Max 3 güne kadar yapmam gerekiyor. Piyasada çok ürün var aklım karışıyor. Öneri yaparken şu ürün bu üründen şöyle şöyle daha iyi diye açıklayabilir misiniz?

Honeywell PTM 7950 faz değişimli. Düşük sıcaklıkta biraz daha katı yüksek sıcaklıkta sıvı pomp out yapma olasılığı en düşük olan macunlardan hatta yapma olasılığı yok denebilir düzgün uygularsan. Artısı bu.

Yurt içi istiyorsan laptopa uygun MX6 var diye biliyorum.

Laptopta yüksek iletimli macun vs geçiceksin. Pomp out yapmayan macun bulman gerekiyor çünkü pomp out yaptığı sürece isterse en yüksek iletim değerine sahip olsun yine de iş yapmıyor kısacası.

Honeywell PTM 7950 faz değişimli. Düşük sıcaklıkta biraz daha katı yüksek sıcaklıkta sıvı pomp out yapma olasılığı en düşük olan macunlardan hatta yapma olasılığı yok denebilir düzgün uygularsan. Artısı bu.

Yurt içi istiyorsan laptopa uygun MX6 var diye biliyorum.

Laptopta yüksek iletimli macun vs geçiceksin. Pomp out yapmayan macun bulman gerekiyor çünkü pomp out yaptığı sürece isterse en yüksek iletim değerine sahip olsun yine de iş yapmıyor kısacası.

MX6 ile hydronaut arasında kaldım.

Hocam onunla alakası yok :). Almışken iyisini alayım diye konu açtım. Önceden Xigmatek aldığım için pişman oldum sadece iyisini almak istiyorum bu kadar.

Hydronaut alın geçin "ben olsam" 100TL civarı en iyi termal macunu alırım gecerim laptopum 20 30 bin liralık değilse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı