İnsanlar attı diye bende atmadım. Yazdığınızı okuyup hatanız olduğu için beğenmedim ifadesi attım. Siz şimdi beğenmedim ifadesi attım diye kavga çıkarmak mı istiyorsunuz hocam?
Neden kavga çıkarmak gibi bir amacım olsun ki dostum. L3 önbellek farkıyla AMD işlemcilerin FPS oyunlarında daha iyi performans sağladığı açık şekilde ortada değil mi?
Neden kavga çıkarmak gibi bir amacım olsun ki dostum. L3 önbellek farkıyla AMD işlemcilerin FPS oyunlarında daha iyi performans sağladığı açık şekilde ortada değil mi?
Madem kavga çıkarmak istemiyorsunuz neden uzatmaya çalışıyorsunuz? Herkese göre değişen bir şey bu hocam. İntel yada AMD herkesin kendisine göre cevabı.
Madem kavga çıkarmak istemiyorsunuz neden uzatmaya çalışıyorsunuz? Herkese göre değişen bir şey bu hocam. Intel'ya da AMD herkesin kendisine göre cevabı.
Konuyu uzatmadım. L3 önbellek farkıyla AMD FPS oyunlarında önde diyorum. Siz diyorsunuz ki herkesin kendi fikri. Kendi fikrimi belirttiğin için neden beğenmedim attınız diye soruyorum. Ayrıca tam model belirtmeden Intel alınır yazıyorsunuz.