Laptop için AMD mi Intel mi?

Bütçe
33.500
İnsanlar attı diye bende atmadım. Yazdığınızı okuyup hatanız olduğu için beğenmedim ifadesi attım. Siz şimdi beğenmedim ifadesi attım diye kavga çıkarmak mı istiyorsunuz hocam?

Neden kavga çıkarmak gibi bir amacım olsun ki dostum. L3 önbellek farkıyla AMD işlemcilerin FPS oyunlarında daha iyi performans sağladığı açık şekilde ortada değil mi?

Neden kavga çıkarmak gibi bir amacım olsun ki dostum. L3 önbellek farkıyla AMD işlemcilerin FPS oyunlarında daha iyi performans sağladığı açık şekilde ortada değil mi?
Madem kavga çıkarmak istemiyorsunuz neden uzatmaya çalışıyorsunuz? Herkese göre değişen bir şey bu hocam. İntel yada AMD herkesin kendisine göre cevabı.

Arkadaş haklı oyunlarda AMD daha iyi oluyor.

Evet FPS oyunlarında daha iyi. Biri beğenmedim atmış diye mesajı okumadan 2-3 kişi daha beğenmedim atmış :)

Ben senin yazdığını okuyup da beğenmedim ifadesi attım. Dostum bir beğenmedim ifadesi attım diye ne oldu? Dünya mı patladı senin için.

Beğenmedim ifadesi umurumda değil zaten konu o değil. Uzatmayalım iyi günler.

Evet FPS oyunlarında daha iyi. Biri beğenmedim atmış diye mesajı okumadan 2-3 kişi daha beğenmedim atmış :)

Beğenmedim ifadesi umurumda değil zaten konu o değil. Uzatmayalım iyi günler.

Haklısınız hocam boşuna beğenmedim atmaya gerek yok.

Umurunuzda değilse neden bu kadar uzattınız bu konuyu 🤣

Konuyu uzatmadım. L3 önbellek farkıyla AMD FPS oyunlarında önde diyorum. Siz diyorsunuz ki herkesin kendi fikri. Kendi fikrimi belirttiğin için neden beğenmedim attınız diye soruyorum. Ayrıca tam model belirtmeden Intel alınır yazıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı