L Lest4 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 Terreshie dedi: Ben programsız PS kolunu PC'ye bağlayamadım hiç hep SCP tool kit kullandım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için hocam biraz araştırdım büyük ihtimal attığınız gamepadk alacağım fakat iki tane almak birbiriyle uyuşmama sorunu yapar mı?
Terreshie dedi: Ben programsız PS kolunu PC'ye bağlayamadım hiç hep SCP tool kit kullandım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için hocam biraz araştırdım büyük ihtimal attığınız gamepadk alacağım fakat iki tane almak birbiriyle uyuşmama sorunu yapar mı?
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2023 #12 Lest4 dedi: Teşekkürler bilgi için hocam biraz araştırdım büyük ihtimal attığınız gamepadk alacağım fakat iki tane almak birbiriyle uyuşmama sorunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum oynicak kişi omadığından 1 kolum var ama arkadaşımın pcsinde sıkıntı yaşamamıştım
Lest4 dedi: Teşekkürler bilgi için hocam biraz araştırdım büyük ihtimal attığınız gamepadk alacağım fakat iki tane almak birbiriyle uyuşmama sorunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum oynicak kişi omadığından 1 kolum var ama arkadaşımın pcsinde sıkıntı yaşamamıştım