Bence ekstra olarak alacağı şey HDD yerine SSD olmalı.SSD'si var zaten fazladan depolama için HDD istiyor.
Bence ekstra olarak alacağı şey HDD yerine SSD olmalı.SSD'si var zaten fazladan depolama için HDD istiyor.
Bence ekstra olarak alacağı şey HDD yerine SSD olmalı.
Eğer Windows kurulu değilse SSD sistemde HDD gayet yeterli çalışıyor hocam bence.Bence ekstra olarak alacağı şey HDD yerine SSD olmalı.
Neden boşuna fazladan para versin ?
Siz böyle düşünebilirsiniz ancak ben olsaydım param yeni bir SSD almaya yetiyorsa SSD alırdım.Eğer Windows kurulu değilse SSD sistemde HDD gayet yeterli çalışıyor hocam bence.
Parası olan tabii ki de SSD almalı. Ama 1tb SSD’ye parası yoksa HDD’den zarar gelmez.Siz böyle düşünebilirsiniz ancak ben olsaydım param yeni bir SSD almaya yetiyorsa SSD alırdım.
Sistemi ve uygulamaları SSD'ye kurduysa zaten sistem hızlanır bida SSD almasına gerek yok bence.Siz böyle düşünebilirsiniz ancak ben olsaydım param yeni bir SSD almaya yetiyorsa SSD alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.