Laptop için harddisk önerisi

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
F/P odaklı düzgün bir 500 GB veya 1TB değerinde bir laptop harddiski önerebilir misiniz?

6 yıldır laptopumda Seagate SSHD kullanıyorum, 8Gb önbellekli. Lenovo, benim kullandığım serisinde harika iş çıkarmış, SSD'li sistemlerden falan daha hızlı açılıyor. Tavsiyem FireCuda tarzı bir ürün almanız ya da SSD takmanız yönünde. SSD içinse Samsung ve Kingston markalarına bakabilirsiniz.

Laptop'lar için F/P HDD'ler ne yazık ki yok. Hepsi sarsıntı, vurma gibi eylemler sonucu ölüme gidiyor. En iyisi SSD alınız. Dizüstü bilgisayarınız oldukça rahatlayacaktır.
Zaten dizüstü bilgisayarımda hali hazırda m2 ssd bulunmakta 250 gb'lık.Sadece depolama amaçlı bir 2.5" lik harddisk gerekiyor bana o yüzden o şekilde sormuştum.SSD gerekse ssd yazardım.

Zaten dizüstü bilgisayarımda hali hazırda m2 ssd bulunmakta 250 gb'lık.Sadece depolama amaçlı bir 2.5" lik harddisk gerekiyor bana o yüzden o şekilde sormuştum.SSD gerekse ssd yazardım.
Reis sakin, öneri yapmıştık. İsterseniz, bir de bilgisayarcı dükkanında böyle konuşun. İnternet ortamı diye çıkışmanız saçma.

Seagate FireCuda 1TB Gaming SSHD (ST1000LX015) SSHD.

Reis sakin, öneri yapmıştık. İsterseniz, bir de bilgisayarcı dükkanında böyle konuşun. İnternet ortamı diye çıkışmanız saçma.

Seagate FireCuda 1TB Gaming SSHD (ST1000LX015) SSHD.
Sadece yazarak iletişim sağladığımız için öyle algılandı sanırım gayet sakince yazmıştım.Ayrıca bilgisayarcıya da aynı şeyi söyleyebilirim :) Ülkemizdeki bilgisayarcıların şu forumlardaki insanlardan daha az şey bildiğine eminim.Teşekkür ederim önerin için işime yaradı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı