rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Laptopumda BIOS'dan İntel HD Graphics'i kapattım. FPS'lerde yükselme oldu. Bunun bilgisayara bir zararı var mıdır? Ekran kartımı erken eskitir mi?
Merhaba arkadaşlar. Laptopumda BIOS'dan İntel HD Graphics'i kapattım. FPS'lerde yükselme oldu. Bunun bilgisayara bir zararı var mıdır? Ekran kartımı erken eskitir mi?
Çözüm zeki1981 21 Nisan 2021 Sıkıntı olmaz ama basit işlemler için bile harici kartı kullanır, şarjın kısa sürede biter.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Nisan 2021 #21 rapzeR dedi: Sahip olup olmadığına nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz. Artı 0 Eksi
rapzeR dedi: Sahip olup olmadığına nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz.
teawsay Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #22 Dark Lord of the Sith dedi: Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi BIOS'tan kapatmak istiyorum optimusu garanti dışı kalma söz konusu olur mu ya da daha farklı bir zarar vs.? Dark Lord of the Sith dedi: Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor optimusu kapatma? Ben BIOS'a girdim Advanced'da 5 6 tane bir şeyler çıktı yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Dark Lord of the Sith dedi: Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi BIOS'tan kapatmak istiyorum optimusu garanti dışı kalma söz konusu olur mu ya da daha farklı bir zarar vs.? Dark Lord of the Sith dedi: Sahip değil, MUX'a sahip laptopunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor optimusu kapatma? Ben BIOS'a girdim Advanced'da 5 6 tane bir şeyler çıktı yardımcı olur musunuz?