Laptop için M.2 PCI-e NVMe SSD önerisi

Bütçe
1500-1600
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
sanırım 1. SSD Samsung 512 GB
Anakart
Intel family grapich
Merhaba, yakın zamanda SSD almayı planlıyorum ama önce bir sistemimi yazayım:
Acer Aspire3 315-58G
RAM: 20GB.
Laptop da 1 SSD mevcut 512 GB.
NVIDIA MX 350.
Intel i5 2.4Hz 4.2Hz Boost.
Gelelim konuya hocalarım malum SSD'ler çok pahalı bütçem 1500 - 1600 TL SSD olarak M.2 PCI-e NVMe takabiliyorum ama şu konu da kafam çok karıştı yazma ve okuma sisteme ne kadar uyar ne kadar performans artışı sağlar bilmiyorum. Aklımda Crucial, Kioxia, Kingston ve Samsung markaları var, nasıl bir model tercih etmeliyim?

Merhaba. Sisteminde ne olarak kullanacağını bilmiyorum. Fakat Amazon üzerinden güzel indirimleri takip edebilirsin. 1500-1600 fiyat bandını biraz daha arttırabilirim dersen çok güzel bir indirim gördüm.

Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO ürüne buradan bakabilirsin. Türkiye'de ki fiyatıyla yarısından biraz fazla. Sadece Amazon Germany gönderdiği için ortalama 10-15 gün sonra geliyor.

Merhaba. Sisteminde ne olarak kullanacağını bilmiyorum. Fakat Amazon üzerinden güzel indirimleri takip edebilirsin. 1500-1600 fiyat bandını biraz daha arttırabilirim dersen çok güzel bir indirim gördüm.

Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO ürüne buradan bakabilirsin. Türkiye'de ki fiyatıyla yarısından biraz fazla. Sadece Amazon Germany gönderdiği için ortalama 10-15 gün sonra geliyor.

Teşekkürler hocam.

Merhaba. Sisteminde ne olarak kullanacağını bilmiyorum.

Hocam sadece depolama içine oyun falan yüklerim ondan dolayı yazma hızı kafamı karıştırdı siz ne önerirsiniz?

Not olarak ekleyeyim. Ben Samsung 1TB 970 EVO Plus satın almıştım. 8 Ağustos'ta vermiş olduğum sipariş 16 Ağustos'ta elime ulaştı.

Teşekkürler hocam.

Hocam sadece depolama içine oyun falan yüklerim ondan dolayı yazma hızı kafamı karıştırdı siz ne önerirsiniz?

Senin de yazdığın gibi SSD konusunda birçok seçenek mevcut. Fakat ben alınabiliyorsa Samsung alınması taraftarıyım. İndirimi göz önüne alırsak üstte attığımı ben de alırdım. Fakat dediğim gibi daha yeni SSD aldığım için bunu alamayacağım.

Hocam bende uygun fiyatlı denk gelirse almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru işareti var. Yurtdışından gelen ürünlerin garanti işi nasıl oluyor? TR garantili oluyor mu? Yoksa bir sorun olduğununda yurtdışına mı göndermek gerekiyor?

Hocam bende uygun fiyatlı denk gelirse almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru işareti var. Yurt dışından gelen ürünlerin garanti işi nasıl oluyor? TR garantili oluyor mu? Yoksa bir sorun olduğununda yurt dışına mı göndermek gerekiyor?

Hocam garanti konusunda Amazon'un nasıl yaptığıyla ilgili bir fikrim yok. Onu bilen bir arkadaşın yazması daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı