Laptop için M.2 SSD önerisi

Abi marka konusunu geçtim de 3 5 GB arası okuma yazma neyinize yetmiyor ne için kullanacaksınız da 10GB okuma yazma istiyorsunuz o fiyatlara 2 tane alabilirsiniz.

Hocam okuma yazma hızı çok düşükmüş bunun ya, bir de agi markasını daha önce hiç duymadım.

Hocam anakartın pasif metal soğutucusu varmış ama, benim laptopta koyacağım slotta hiçbir şey yok kendim 1mmlik termal pedlerle soğutmaya çalışacağım sadece.

Max 50°c görür diye düşünüyorum ama yine de sana kalmış verdiğin fiyat bandında en iyi bunu alabilirsin.

Ve laptopuna bağlı sıcaklık değeri o yüzden çok bir şey diyemem.

Max 50°c görür diye düşünüyorum ama yine de sana kalmış verdiğin fiyat bandında en iyi bunu alabilirsin.

70 derecede SSD performanstan kısıyormuş sanırım, 70'i görmediği sürece benim için bir problem yok. Alayım deneyeyim bari olmazsa iade ederim.

Senin görüşün saygı duyarım ama ekstra ağırlık vereceğin bir iş yapmadığın sürece pek sıkıntı yapmaz.

Hiç belli olmaz ya ne olur ne olmaz en iyisini alayım da ileride sıkıntı çekmeyeyim diyorum.

Ve laptopuna bağlı sıcaklık değeri o yüzden çok bir şey diyemem.

Laptopun soğutma sistemi kaliteli, bir de Samsung'un yazılımından SSD'nin Max sıcaklıgını ayarlayabiliyormuşuz Samsung alacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı