Laptop için Mouse ve Soğutucu Tavsiysi

fieste

Megapat
Daha fazla  
Öğrenci olduğumdan dolayı çok fiyatı üst seviye olmayacak tabii ki. Oyun oynamak için ve fiyat-performans olması benim için çok önemli. Ücret konusuna gelirsek 100 TL veya en fazla 150 TL'lik bir bütçem var. Neleri tavsiye edersiniz sabırsızlıkla bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer soğutucuyu sadece oyunlarda yüksek fps almak için alıcaksan ilk önce şu uygulamayı bide dene adı "Notebook Fan Control" bunu indir ve oradaki ayarları yap bilgisayarının fanı çok daha hızlı çalışacak ama oyunlarda yüksek fps alırsın ama ben illaha siğtucu alıcam dersen yinede al ama bence o programı kullan bende kullanıyorum.

70-80 tl ye bulursan logitech g300s al kardesm gayet yeterli bi mouse (bu fiyata) 100tl civarina benimde su an kullandiğim g302 alabilirsin ben memnunum. Sakin ha şekline aldanip everest veya trust mouse alma elinde kaliyor (ben everest aldim mesela oyle mouse'a yumruk atan heyecanli bir insan deilim oyunun ortasinda sağ click once yumusadi sonra bozuldu ) o fiyata baskada birsey yok zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı