Laptop için sıvı soğutma sıvı önerisi

7OKER

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Beyler meraba, benim "ASUS K53SD" model laptopun altına kendim bir sıvı soğutma yapmak istiyorum. Laptopta işlemcinin soğutma bloğunu kaldırıp yerine kendi sistemimi koyacam. Ama sıvı soğutmanın sıvısı eksik. Sıvı olarak ne kullanmalıyım ?

Pardon olayı tam olarak anlayamadım laptop için sıvı soğutma mı yapacaksınız?

Pardon olayı tam olarak anlayamadım laptop için sıvı soğutma mı yapacaksınız?
Evet, altındaki kapağı söküp, gereksiz ve işe yaramayan soğutma bloğunu kaldırıp yerine kendi sıvı soğutma sistemimi kurmak istiyorum, bunun için sıvı soğutmanın sıvısının ne olduğunu bilmem gerekiyor, konu açma sebebim de bu, sıvı soğutmanın sıvısının ne olacağı.

Bu konu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. Hangi değerleri aldınız da bu işi yapmaya karar verdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.Hangi değerleri aldınız da bu işi yapmaya karar verdiniz?

Altına kendi ek fanımla destek yapmama rağmen, 85-90 derece civarı bir işlmeci söz konusu.

Ve ayrıca işlemcinin soğutucusunu sökerseniz ekran kartının soğutucusunu da çıkartmış olursunuz bunu hiç düşünmüşmüydünüz?

Ve ayrıca işlemcinin soğutucusunu sökerseniz ekran kartının soğutucusunu da çıkartmış olursunuz bunu hiç düşünmüşmüydünüz?
Her ikisine de tek kaynaktan gelen toplam 4 hortum ayarladım zaten, bekırdan da sıcaklık transferi yapacağım bir başlık kaynakladım. Asıl sorun şu; bunun sıvısısı ne ?

Pc yenimi yada eskiyse hiç termal macunu ve soğutucu temizlemişmiydiniz. Eğer yapmadıysanız termal macunu temizleyip yerine yenisini sürüp soğutucu ızgarasını temizlemenizi öneririm o ısılar gerçekten yüksek.

Her ikisine de tek kaynaktan gelen toplam 4 hortum ayarladım zaten, bekırdan da sıcaklık transferi yapacağım bir başlık kaynakladım. Asıl sorun şu; bunun sıvısısı ne ?

Laptopu, temizlemeye gönderdim, orada macunu da sürmüşler, ama artık ben elimin altında bir fırınla çalışmaktan bıktım, bana bir sıvı gerek, sıvı soğutma için, sıcaklık transferine uygun.

Pardon özür dilerim anacak ben bu sıvının ne olduğunu bilmiyorum. İyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…