Laptop için soğutucu stant önerisi

Bütçe
800

crexier

Hectopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
61
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 i5-12450H
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, laptopum için soğutucu stant bakıyorum önerebileceğiniz modeller var mıdır? Bazıları soğutucu stantlar gereksiz diyor bu doğru mudur, doğruysa da önerebileceğiniz düz stant modellerine de bakabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yarar standın yükseklik ayarını yapınca eskiden ısınıp kapanan bilgisayarımda bir sorun oluşmuyor rampagein bazı ürünleri var gayet güzel
Ben yükseklik ayarını bir tık yaptım çok ufak yükseklikte +fan 4 derece etki ettiriyor az daha yükseltsem etki eder mi sizce?
 
Laptop arkasına küçük bir tahta, kitap vs herhangi bir yükselti koy aynı etkiyi gösterecek. 3-5 derece sıcaklık düşer zaten. Not: Ben 2.5cm kalınlıkta tahta kullanıyorum fazlasıyla işimi görüyor. Sadece arka tarafını havada tutmanız yeterli rahat bir şekilde hava alacaktır laptop. ( daha önceden pahalı fanlar kullandım tamamen gereksiz ve etkisiz boşuna para vermeni önermem. )
 
Laptop arkasına küçük bir tahta, kitap vs herhangi bir yükselti koy aynı etkiyi gösterecek. 3-5 derece sıcaklık düşer zaten. Not: Ben 2.5cm kalınlıkta tahta kullanıyorum fazlasıyla işimi görüyor. Sadece arka tarafını havada tutmanız yeterli rahat bir şekilde hava alacaktır laptop.
Ben denedim hiçbir şey değişmedi. Boş bir yöntem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı