- Makaleler
- 1
2011 yılından kaldığını kim söyledi hocam? IP Gaming 3 için soruyorum.2011 yılından kalma laptopa gerek var mı hocam o kadar büyük SSD'ye zaten açabileceği oyun ve programlar sınırlı.
2011 yılından kaldığını kim söyledi hocam? IP Gaming 3 için soruyorum.2011 yılından kalma laptopa gerek var mı hocam o kadar büyük SSD'ye zaten açabileceği oyun ve programlar sınırlı.
2011 yılından kaldığını kim söyledi hocam? IP Gaming 3 için soruyorum.
Evet fiyatı çok uygun ama o site güvenilir mi bilmiyorum.1TB bir SSD için fiyatı iyi görünüyor, önerebilirim.
Zaten onu alırsam masaüstüne bağlarım. Masaüstünden çıkan 480 gb SSD'yi de laptop'a. Fiyatı çok uygunmuş ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. N11'den bakınca 150 TL pahalıya satılan buldum.2011 yılından kalma laptopa gerek var mı hocam o kadar büyük SSD'ye zaten açabileceği oyun ve programlar sınırlı.
İtopya'yı diyorsanız güvenilirdir. Kargo süreci sıkıntılıymış diye duydum şu an nasıl bilmiyorum ama.Evet fiyatı çok uygun ama o site güvenilir mi bilmiyorum.
Zaten onu alırsam masaüstüne bağlarım. Masaüstünden çıkan 480 gb SSD'yi de laptop'a. Fiyatı çok uygunmuş ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. N11'den bakınca 150 TL pahalıya satılan buldum.
Evet fiyatı çok uygun ama o site güvenilir mi bilmiyorum.
Zaten onu alırsam masaüstüne bağlarım. Masaüstünden çıkan 480 GB SSD'yi de Laptop'a. Fiyatı çok uygunmuş ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. N11'den bakınca 150 TL pahalıya satılan buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.